ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

Dissabte 22 de Desembre, 17 h

*** SESSIÓ DE YOGA RESTAURATIU PER A LA DONA

*** CEREMONIA: LA LLUNA PLENA FEMENINA

*** KIRTAN: CONNEXIÓ AMB L'ENERGIA FEMENINA

El Dissabte 22 de desembre, aprofitarem l'energia de la Lluna Plena per dedicar un espai a la connexió,restauració i regeneració profunda de la nostra energia femenina a través d'una sessió restaurativa, una ceremonia de la Lluna plena i un Kirtan.

 

El Yoga Restauratiu és una pràctica molt senzilla però molt profunda.

 

Patañjali, fundador i recopilador de les ensenyances de Yoga ens diu:

¨El Yoga és el cessament de l'activitat de la ment. Quan la ment es deté, l'ànima troba la seva identitat com observadora del món. En cas contrari, l'observadora s'identifica amb l'activitat de la ment"

 

De manera que la pràctica de Yoga Restauratiu explora la capacitat individual de cada persona per a relaxar-se profundament, per a comprendre el seu cos, les seves emocions i la seva ment d'una manera més íntima.

 

En una sessió restaurativa, ens movem a través d'una sèrie de postures (asanes) utilitzant diferents accessoris per acomodar-nos i donar-nos suport (mantes, bolsters, blocs, cinturons, coixins de llavors pels ulls....) de manera que el cos, la ment i l'ànima reben el missatge d'abandonar les tensions per instal-lar-se a la relaxació; per trobar l'espai de la pau i la calma profunda.

 

Cada postura que practiquem té enormes beneficis que ens ajuden a promoure un estat de salut i benestar.

La sessió d'aquesta Lluna Plena, estarà dedicada exclusivament a les dones, i treballarem amb asanas que afavoreixen l'acompanyament dels processos energètics femenins; l'imparteix l'Atzahara Viñolas.

 

Una vegada acabada la sessió de Yoga, continuarem amb una Ceremonia de la Lluna Plena Femenina; en la qual, na Coral Quatrecases ens guiarà i acompanyarà per seguir connectant i venerant l'energia femenina que totes portem dins en harmonia amb la Lluna Plena.

 

I acabarem aquesta sessió amb un Kirtan que guiarà amb la seva preciosa veu na Gina Quatrecases. Cantarem a les divinitats femenines per beneïr-nos, sanar-nos, completar i tancar aquest cercle sagrat femení que haurem treballat.

 

**La sessió comença a les 17h i acabarem a les 19.30h.

 

**L'aportació és de 21 euros.

***LES PLACES SÓN LIMITADES***

 

És imprescindible la reserva de plaça: 639 93 25 43

 

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 Manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: