ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

                  Curs MEDITACIÓ

ATENCIÓ PLENA (MINDFULLNESS)

La traducció del terme Mindfulness s’ha equiparat a “atenció plena”. L’atenció plena es un estat d’obertura de la conciència a la totalitat de la nostra experiència vital. La forma en que vivim en l’actualitat no ens dona espai a ser conscients del que realment estem fent i experimentant, realitzant les tasques de forma automática i donant pas a estats d’estrés que modifiquen fins i tot el nostre sistema nervios i la qualitat de vida tant física com emocional. El mindfullnes enfocat com una eina que ens fa ser conscients de la respiració, del cos, de les sensacions, de les emocions i dels continguts mentals, ajuda a equilibrar el nostre estat intern donant peu a una major estabilitat tant física com emocional que es veu reflectida a la relació amb el nostre entorn.

 

Nombrosos estudis hen fet evident els canvis substancials que la práctica del mindfulness causa a les persones, entre elles la reducció de l’ansietat i l’estrés,.
La pràtica de meditació ens permet dirigir-nos a un estat de serenitat i de benestar que afavoreix la concentració i ens permet una major interacció en el nostre entorn tant personal com laboral, així com una millor qualitat de vida que surt des de nosaltres mateixos.

 

L’Escola d’Atenció Plena (EAP) es una iniciativa laica, aconfesional y transdisciplinar oberta a la societat. L’EAP es la responsable de la metodología MBTB y de les seves sigles, que han estat degudament registrades en la OAMI, i pertany a la xarxa internacional Open Mindfulness Compassion Network (OMC-Network), que está formada per organitzacions que segueixen un protocol de mindfulness basat en les tradicions budistes.

 

EL MBTB es un entrenament en Atenció Plena accessible a totes les persones i que es transmet en grup per un monitor certificat.

 

Aquesta metodología ofereix un entrenament corporal, sensorial, emocional i mental que permet a cadascú descobrir i cultivar una atenció amplia en la vida qüotidiana, familiar, profesional i social.

 

L’apropament del MBTB es no confesional i científic. El seu método natural i laic permet que cada persona conecti amb la seva naturalesa profunda, en un estat d'obertura i amabilitat cap a sí mateix i cap als altres.

 

Impartit per: Elia Domingo Barberá, Professora de Yoga  i. Monitora de Mindfulness  de l'Escola Atenció Plena, MBTB).

En el següent enllaç pots trobar més informació de la metodologia i l'Escola d'Atenció Plena, 
https://eaplena.es


XERRADA INFORMATIVA GRATUÏTA: Divendres 26 de GENER 2018 a les 18h.

Dates: 
Divendres  2, 9, 23 de FEBRER i 2, 9 de MARÇ a Arati Yoga
I dissabte 24 de MARÇ a la Finca Son Dragó (Sant Joan)

Horari:
De 18 a 20.30h
El dissabte 24 de març de 10 a 20h

Aportació: 160 euros curs complert amb material inclós, més una aportació voluntària per l'Escola d'Atenció Plena.


Per a més informació i/ o inscripcions ho podeu fer a Arati Yoga: 
639 93 25 43
aratiyogamnc@gmail.com

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 Manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: