ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

YOGA NIDRA acompanyat amb BOLS TIBETANS

Yoga Nidra, és un sistema adaptat, estudiat i desenvolupat per Swami Satyananda Saraswati. És un métode sistemàtic per induir una completa relaxació física, mental i emocional.
El terme Yoga Nidra, es deriva de dues paraules sànscrites: Yoga que significa unió i Nidra que significa somni. De manera que Yoga Nidra s'entén com a somni psíquic o relaxació profunda amb consciència interior. És aquest estat intermitg entre el son i la vigilia en el que de manera espontánea s'hi dóna lloc el contacte del conscient i l'inconscient.

Yoga Nidra és la ciència de la relaxació, que ens capacita per aprofundir a la part del subconscient, alliberant i relaxant les tensions mentals i emocionals, establint harmonia en totes les parts del nostre ésser.
Una hora de Yoga Nidra és equivalent a quatre hores de son profund.

La pràctica és molt senzilla, simplement estàs estirat/da a savasana i segueixes les instruccions que se't van donant, a on es desenvolupen técniques de visualització, respiració, atenció.

L'acompanyament amb els bols tibetans, pertany a la terapia basada en el so, que es basa en el principi de ressonància. El so dels bols produeix els armònics, els quals són altament beneficiosos per al nostre cos i el nostre camp energètic. Modifiquen les nostres ones cerebrals, ajudant-nos a entrar a altres nivells de consciència.
Inclús s'han fet estudis científics en els que han observat com el so dels bols tibetans actúen en la millora i regulació del funcionament dels sistemes biològics com en els neurotransmisors i els neuro-pèptids, els quals regulen entre d'altres coses, mecanismes nerviosos de l'aprenentatge i la memòria,, el control del dolor, el control sexual i inclús el sistema inmunitari.

És una experiència meravellosa, per al teu cos, la teva ment i la teva ànima!!!

* La sessió de Yoga Nidra acompanyat amb els Bols Tibetants, es farà el DMARTS 30 de JULIOL a les 19h a ARATI YOGA.
LES PLACES ESTÀN LIMITADES, així que és imprescindible que la reservis.

* L'aportació és de 12 euros.
* Imparteixen: Yoga Nidra: Atzahara Viñolas
                        Bols tibetans: Quico Tent

Moltes gràcies!!!

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 Manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: