Activitats

A Arati Yoga oferim mensualment activitats o “workshops” puntuals, per tal de poder gaudir de totes les branques que el Yoga ens ofereix. Són activitats obertes a tothom qui vulgui viure, aprofundir o simplement gaudir de les diferents experiències que oferim, tals com Kirtan (concerts meditatius de mantres), sessions de Yoga Nidra (relaxació profunda) acompanyades de bols tibetans, sessions especials de Yoga Restauratiu per a la Lluna Plena, Ceremonies de Cacao, Yoga Music Experience (sessió de Yoga amb música en directe) o Kundalini Yoga.

Classes on-line

Classes on-line

Descripció

Us oferim 2 classes on-line en directe: dimarts a les 19h i divendres a les 9.30h I una sessió per setmana en streaming a la que podràs accedir quan vulguis i practicar quan et vagi millor. Es farà a través de zoom, de manera que també us podré veure i fer les correcions i/o adaptacions que necessitis. Qüota única: 25 euros!!  Per fer inscriure't, escriu o crida al 639 93 25 43 i et direm com fer-ho!! T'esperem!!  

Lloc

Desde casa teva!!

Hora

Dimarts a les 19h; Divendres 9.30h

Aportació

25 euros

Descripció

Us oferim 2 classes on-line en directe: dimarts a les 19h i divendres a les 9.30h I una sessió per setmana en streaming a la que podràs accedir quan vulguis i practicar quan et vagi millor. Es farà a través de zoom, de manera que també us podré veure i fer les correcions i/o adaptacions que necessitis. Qüota única: 25 euros!! 

Per fer inscriure't, escriu o crida al 639 93 25 43 i et direm com fer-ho!!

T'esperem!!