Activitats

A Arati Yoga oferim mensualment activitats o “workshops” puntuals, per tal de poder gaudir de totes les branques que el Yoga ens ofereix. Són activitats obertes a tothom qui vulgui viure, aprofundir o simplement gaudir de les diferents experiències que oferim, tals com Kirtan (concerts meditatius de mantres), sessions de Yoga Nidra (relaxació profunda) acompanyades de bols tibetans, sessions especials de Yoga Restauratiu per a la Lluna Plena, Ceremonies de Cacao, Yoga Music Experience (sessió de Yoga amb música en directe) o Kundalini Yoga.

kirtan

kirtan

Descripció

Kirtan és la pràctica en grup del cant yóguic,i es deriva del camí espiritual del Bhakti Yoga, Bhakti significa devoció, i es refereix al teu camí i activitats diàries que et reconecten amb la Font del Cor. El cant en el Kirtan és un retrobament amb lo diví. Però cada persona experimenta el kirtan de manera diferent i no ha de perquè ser una experiència associada a una filosofia o religió.... Pots considerar-ho simplement com una musicoterapia, una activitat de cant que et farà sentir bé. La seva característica principal és que el wallah (el músic que dirigeix el kirtan), canta el mantra, i l'audiència el canta de nou. De manera que tots els participants cantem junts, creant una conexió profunda entre els músics i el públic. Quan la música s'atura, la ment està tranquila, s'ha generat un estat de meditació sense adonar-nos, i una sensació de benestar profund aflora.

Lloc

Arati Yoga, Manacor

Fecha

20 desembre 2019

Hora

18.30 a 20h

Aportació

12 euros

Descripció

Kirtan és la pràctica en grup del cant yóguic,i es deriva del camí espiritual del Bhakti Yoga, Bhakti significa devoció, i es refereix al teu camí i activitats diàries que et reconecten amb la Font del Cor. El cant en el Kirtan és un retrobament amb lo diví.

Però cada persona experimenta el kirtan de manera diferent i no ha de perquè ser una experiència associada a una filosofia o religió....

Pots considerar-ho simplement com una musicoterapia, una activitat de cant que et farà sentir bé.

La seva característica principal és que el wallah (el músic que dirigeix el kirtan), canta el mantra, i l'audiència el canta de nou. De manera que tots els participants cantem junts, creant una conexió profunda entre els músics i el públic. Quan la música s'atura, la ment està tranquila, s'ha generat un estat de meditació sense adonar-nos, i una sensació de benestar profund aflora.