ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

             Massatges i Naturopatia

                       Naturopatia

NUTRICIÓ I DIETÈTICA NATURISTA

 

*Base de Dieta saludable, incloent totes les substàncies necessàries per menjar de manera saludable, equilibrada i poder eliminar poc a poc els aliments que ens són desfavorables.

*Diferents estils d'alimentació: vegetariana, vegana, macrobiòtica, omnívor, i alimentació en els difenets cicles de la vida (infància, embaràs, lactància...)

*Dietes riques en Nutracèutics (aliments o parts d'un aliment que proporciona beneficis medicianls per a la salut, incloent la prevenció i/o el tractament d'enfermetats)

 

DIETOTERÀPIA ENERGÈTICA

 

A la dietoteràpia energètica es determina diferents tipos de dietes terapèutiques després d'un diagnòstic basat en la Medicina Tradiconal China.

El que propsa la Alimentació Energètica és entendre que l'ésser humà es un conjunt, que no és només un cos físic o substàncies químiques, i que un aliment es considera un aliment quan és capaç de nutrir tots els camps energètics que tenim en el nostre cos.

 

NUTRICIÓ ORTOMOLECULAR

 

Aquesta teràpia utilitza la dietètica i els suplememts nutricionals coma eina de treball; determinant en funció de les necessitats específiques de l'individu; quins aliments són els més adecuats i quins s'han d'evitar amb la finalitat d'aconseguir les concentracions de nutrients més adeqüades per a cada pacient.

Es presta especial atenció a les vitamines, minerals oligoelemnts, aminoàcids, enzimes, etc... i als elements fitoquímics que encara que no hagin estat considerats "nutrients" molts d'ells actúen potenciant l'acció de les vitamines exercin a més una important acció com els antioxidants, antiinflamatoris, cardioprotectors,etc...

Al tractar-se de substàncies saludables concentrades que també actúen com a aliment, col-laboren a completar de manera óptima els nostres requeriments nutritius individuals assegurant el bon metabolisme cel-lular i que per tant com a resultat es mantingui uns bona salut en general.

 

FITOTERÀPIA

 

Ús de plantes medicinals per ajudar a la homeostàsis del propi organisme; ja sigui a través de comprimits, infusions, decoccions, cataplasmes....

 

IRIDIOLOGIA

 

És la ciència que estudia la salut del cos humà a través de l'iris. L'iris és considerat com la finestra de la resta del cos. Ens revela la constitució del cos, les seves fortaleses i debilitats, el seu nivell de salut i les transicions que tenen lloc a l'organisme. També ens mostra els patrons genètics i inclús la nostra tendència psicològica.

L'iridiologia és una ciència per mitjà de la qual el terapeuta precisa, per les marques o senyals a l'iris de l'ull, les condicions que reflexen els òrgans corporals.

 

FLORS DE BACH

 

Les Flors de Bach, són 38 remeis naturals preparats a base de flors. Cada un d'ells està indicat per ractar un trastorn emocional diferent.

Ajuden a reestablir l'equilibri emocional perdut; a més d'estimular la capacitatd el propi cos per a curar-se a sí mateix.

 

REIKI

 

És una paraula japonesa que significa Rei energia universal i Ki energia vital.

És una técnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de l'imposició de mans.

Millora les dolències físiques, emocionals i mentals.

                       Massatges

MASSATGES TERAPÈUTICS

 

El massatge és algo que es pot ultitzar de manera preventiva. Relaxa els músculs i estimula la circualció sanguínea al mateix temps.

És excel-lent per aliviar la tensió i calmar l'ansietat.

Entenent el cos com un tot, s'ha de destacar els magnífics beneficis en el camp emocional i energètic. A través del cos es poden sanar conflictes de la ment i el món emocional, ajudant a la persona a tenir una recuperació integral.

 

MASSATGE TRADICIONAL TAILANDÈS 

 

El massatge Thai, anomenat nuad bo rarn en idioma tailandés; és una seqüència de pressions sobre punts i meridians, compressions circulatòries, movilitzacions articulars, estiraments i estimulacions reflexes. Tot això encadenat a un ritme regular a on la respiració del massatgista s'harmonitza amb la del pacient. El massatge s'aplica a tot el cos; des de els dits dels peus fins al crani. La seva feina es centra en eliminar toxines, alliberant el Qi (Prana) i oferint al receptor del massatge una sensació profunda de pau física i mental.

 

REFLEXOLOGIA PODAL

 

És una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, anomenades zones reflexes.

Suposa l'aplicació d'un massatge manual que aplica pressió a àrees refles dels peus per produïr efectes específics a altres zones del cos.

La reflexologia aplicada en els peus és una teràpia que ens ajuda tant a prevenir diferents síntomes i dolències com a aconseguir un equilibri físic i emocional.

 

KINESIOLOGY TYPE (VENDATGE NEUROMUSCULAR)

 

Aquest mètode de vendatge unes exclusives cintes de tape (esparadrap) eslàstic que han estat dissenyades imitant les propietats de la pell i la seva finalitat és el tractament de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligaments, així com la reducció de l'inflamació i del linfodema.

El mètode del Vendatge Neuromuscualr implica envenar sobre els músculs i abarcant la resta d'estructures que ens interessen amb la finalitat d'asistir i disminuir les tensions que actúen sobre les estructures lesionades.

 

                          Preus

Naturopatia:

* Primera consulta: 50 euros (història clínica completa i valoració)

* Consultes següents: 25 euros

Massatges:

* Massatge terapèutic: 50 euros

* Massatge Tradicional Tailandés: 60 euros

* Massatge Ayurvèdic Abhyanga: 50 euros

* Reflexologia Podal: 30 euros

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: