ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

   FORMACIÓ YOGA PER EDUCAR

El Yoga Educa és un programa formatiu que justifica a nivell teòric i pràctic la connexió pedagògica entre Orient i Occident i les sinergies educatives entre ambdues cultures.

Prenent com a marc teòric occidental els quatre pilars de l'educació de l'informe Delors de la UNESCO (Aprendre a viure junts; Apendre a saber, Apendre a fer, Apendre a Ser) El Yoga Educa fa una proposta de concressió i desenvolupament pràctic del que significa poder educar segons els criteris d'aquest informe.

" Aprendre al llarg de la vida, en el cor de la societat"

 

* A QUI VA DIRIGIT?

Aquest és un programa de formació per a professors de Yoga, famílies, mestres, psicopedagogs, monitors de temps de lleure, i per a tots aquells adults que estàn interessats en l'educucaió integral dels infants i joves des de la perspectiva del Yoga i les noves pedagogies.

 

La metodologia de El Yoga Educa, es pot aplicar a diferents entorns educatius (famílies, escoles, centres de yoga, consultoris psicopegagògics....) ja que ofereix un espai per a la connexió amb les pròpies arrels i per a poder redescobrir el vincle profund que existeix entre cada un de nosaltres i del nostre entorn.

 

Aquesta unió, ens aporta la presència de viure cada moment com a una experiència irrepetible, com a una oportunitat única per apendre.

Educant-nos durant tota la vida, podem mantenir actives les nostres potencialitats per apendre i oferir als infants i joves del nostre entorn més proper una educació desde la pròpia experiència i coherència.

Centrant-nos en el entorn educatiu i familiar, a través del yoga podem descobrir i explorar altres territoris des d'on abordar l'educació dels fills i filles d'una manera més integral (hábits, valors, límits, emocions, salut de la ment i del cos...) i retrobar al nen o nena interior que tots portem a dins.

D'aquesta manera podem conèixer les necessitats autèntiques dels infants i joves i els podrem acompanyar en la seva educació amb respecte, presència i convicció; ja que aprenent a viure junts, creixem junts.

A l'àmbit escolar podem compartir eines i estratègies a través del yoga per a que el dia a dia a les aules pugui aportar experiències enriquidores en les que els aprenentatges puguin gestionar-se desde l'autoestima, la cohesió de grup, l'empatia, o la asertivitat i que tots els aspectes puguin formar part d'un currículum holístic.

 

* DURACIÓ 

La formació es divideix en 7 caps de setmana; 6 es realitzen a Arati Yoga (Manacor-Mallorca) i 1 retir de cap de setmana de final de formació a Son Dragó (Sant Joan- Mallorca).

 

* DATES 2017-2018

 

 7-8 Octubre

4-5 Novembre

16-17 Desembre

20-21 Gener

17-18 Febrer

17-18 Març

11-12-13 maig (retir desde divendres a la tarde fins al diumenge migdia)

 

* HORARI

Dissabte : 10 a 14h i de 16h a 20h

Diumenge: 10 a 14h

 

* DURACIÓ DE LA FORMACIÓ

 

98 hores presencials

* Yoga per a educar

* Yoga i pedagogia

* Educació Conscient i Creativa a través del Yoga

52 no presencials

* Pràctiques de Yoga per a incorporar els principis de les diferents filosofies pedagògiques que es treballen.

* Lectures d'artícles i llibres de Yoga i Pedagogia i preparació de comentaris que es compartiràn els dies de formació presencial.

 

Total: 150 hores

 

PREU

 

1.420 euros, inclou:

- Carpetes i dossiers amb el material fotocopiat de les activitats i resum de les presentacions en ppt de cada mòdul i temàtica: bibliografia, musicografia, de la formació.

- Material fungible i no fungible.

- Estància en pensió completa, material, formació i xerrades del retir final de la formació.

 

MODALITATS DE PAGAMENT

 

* 320 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 15 de setembre del 2017) i un únic pagament de 1100 euros al setembre o octubre.

 

* 320 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 15 de setembre del 2017) i 2 pagaments de 550 euros a l'octubre i al febrer.

 

* 320 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 15 de setembre del 2017) i 6 pagaments de 185 euros cada mes de formació.

 

Un cop feta la inscripció i el pagament de la matrícula; els 320 euros de matricula no són retornables. Només ho seràn en el cas de que el curs no es dugui a terme per a causes de la pròpia escola de formació.

 

La formació està també certificada per la Open University of Advanced Sciences de Florida (EE.UU).

Aquest reconeixement s'otorga només als alumnes que ho sol-licitin.

 

Per a més informació, inscripcions, i reserves de plaça:

639 93 25 43 o aratiyogamnc@gmail.com

Imparteix la Formación: Lidia Serra.

Si vols saber més d'ella, fes click a continuació:

Per a formalitzar la inscripció posa't en contacte amb nosaltres: 639 93 25 43

i omple el formulari següent:

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: