ARATI YOGA
ARATI YOGA
ARATI YOGA escola de yoga i teràpies naturals
ARATI YOGAescola de yoga i teràpies naturals

   FORMACIÓ YOGA PER EDUCAR

El Yoga Educa és un programa formatiu que justifica a nivell teòric i pràctic la connexió pedagògica entre Orient i Occident i les sinergies educatives entre ambdues cultures.

Prenent com a marc teòric occidental els quatre pilars de l'educació de l'informe Delors de la UNESCO (Aprendre a viure junts; Apendre a saber, Apendre a fer, Apendre a Ser) El Yoga Educa fa una proposta de concressió i desenvolupament pràctic del que significa poder educar segons els criteris d'aquest informe.

" Aprendre al llarg de la vida, en el cor de la societat"

 

* A QUI VA DIRIGIT?

Aquest és un programa de formació per a professors de Yoga, famílies, mestres, psicopedagogs, monitors de temps de lleure, i per a tots aquells adults que estàn interessats en l'educucaió integral dels infants i joves des de la perspectiva del Yoga i les noves pedagogies.

 

La metodologia de El Yoga Educa, es pot aplicar a diferents entorns educatius (famílies, escoles, centres de yoga, consultoris psicopegagògics....) ja que ofereix un espai per a la connexió amb les pròpies arrels i per a poder redescobrir el vincle profund que existeix entre cada un de nosaltres i del nostre entorn.

 

Aquesta unió, ens aporta la presència de viure cada moment com a una experiència irrepetible, com a una oportunitat única per apendre.

Educant-nos durant tota la vida, podem mantenir actives les nostres potencialitats per apendre i oferir als infants i joves del nostre entorn més proper una educació desde la pròpia experiència i coherència.

Centrant-nos en el entorn educatiu i familiar, a través del yoga podem descobrir i explorar altres territoris des d'on abordar l'educació dels fills i filles d'una manera més integral (hábits, valors, límits, emocions, salut de la ment i del cos...) i retrobar al nen o nena interior que tots portem a dins.

D'aquesta manera podem conèixer les necessitats autèntiques dels infants i joves i els podrem acompanyar en la seva educació amb respecte, presència i convicció; ja que aprenent a viure junts, creixem junts.

A l'àmbit escolar podem compartir eines i estratègies a través del yoga per a que el dia a dia a les aules pugui aportar experiències enriquidores en les que els aprenentatges puguin gestionar-se desde l'autoestima, la cohesió de grup, l'empatia, o la asertivitat i que tots els aspectes puguin formar part d'un currículum holístic.

 

* DURACIÓ 

La formació es divideix en 8 caps de setmana (7 dissabtes i 1 cap de setmana compet de divendres a la tarda a diumenge al migdia); 7 es realitzen a Arati Yoga (Manacor-Mallorca) i 1 retir de cap de setmana de final de formació (espai a determinar- Mallorca).

 

* DATES 2019-2020

 

23 Novembre

21 Desembre

18 Gener

29 Febrer

28 Març

25 Abril

16 Maig

12-13-14 Juny (retir desde divendres a la tarda fins al diumenge migdia)

 

* HORARI

9 a 14h i de 16h a 20h

 

* DURACIÓ DE LA FORMACIÓ

 

98 hores presencials

* Yoga per a educar

* Yoga i pedagogia

* Educació Conscient i Creativa a través del Yoga

52 no presencials

* Pràctiques de Yoga per a incorporar els principis de les diferents filosofies pedagògiques que es treballen.

* Lectures d'artícles i llibres de Yoga i Pedagogia i preparació de comentaris que es compartiràn els dies de formació presencial.

 

Total: 150 hores

 

PREU

 

1.500 euros, inclou:

- Carpetes i dossiers amb el material fotocopiat de les activitats i resum de les presentacions en ppt de cada mòdul i temàtica: bibliografia, musicografia, de la formació.

- Material fungible i no fungible.

- Estància en pensió completa, material, formació i xerrades del retir final de la formació.

 

MODALITATS DE PAGAMENT

 

* 400 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 5 de setembre de 2019) i un únic pagament de 1100 euros al novembre.

 

* 400 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 5 de setembre de 2019) i 2 pagaments de 550 euros al novembre i al febrer.

 

* 400 euros de matrícula i reserva de plaça en el moment de fer la inscripció (abans del 5 de setembre de 2019) i 6 pagaments de 185 euros cada mes de formació ( de novembre a abril).

 

Un cop feta la inscripció i el pagament de la matrícula; els 400 euros de matricula no són retornables. Només ho seràn en el cas de que el curs no es dugui a terme per a causes de la pròpia escola de formació.

 

* Llibres necessaris per a la Formació de Yoga per Educar:

 

SWAMI SATYANANDA (1990). Yoga education for Children, vol 1. Bihar: Yoga Publications Trust. (Títol en castellà: Yoga para niños, vol. 1)

WILD, R. (2011). Etapas del desarrollo. Barcelona: Herder.

WILD, R. (2007). Educar para ser. Barcelona: Herder.

DOMÈNECH, J. (2009). Elogi de l’educació lenta. Barcelona: Graó.

CLOUDER, C.-RAWSON, M. (2009). Educación Waldorf. Madrid: Editorial Rudolf Steiner.

SWAMI SURYAMANI (2005). El manejo del estrés a través del yoga. Colombia: Academia de yoga Satyananda.

SERRA LÓPEZ, L. (2015). La Terra és casa meva. Barcelona: Baula.

 

 

Per a més informació, inscripcions, i reserves de plaça:

639 93 25 43 o aratiyogamnc@gmail.com

Imparteix la Formació: Lidia Serra.

Si vols saber més d'ella, fes click a continuació:

Per a formalitzar la inscripció posa't en contacte amb nosaltres: 639 93 25 43

i omple el formulari següent:

Contacte

Arati yoga
C/ Capellà Pere Llull, 4
07500 Manacor

 

Correu electrònic: aratiyogamnc@gmail.com

 

També pots cridar al:

639 93 25 43  o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Arati yoga en redes sociales :

Recomendar esta página en: